Seiko horloges

Seiko horloges koop je bij Juwelier Marleen Peters in Deventer

 

Juwelier Marleen Peters is officieel dealer van het merk Seiko. Dit innovatieve Japanse merk wat letterlijk met de tijd meegaat bestaat al sinds 1881. Wij hebben een brede collectie Seiko horloges voor zowel dames als heren. Ook de series Prospex en Pressage worden door ons vertegenwoordigd. Seiko maakt niet alleen prachtige horloges met quartz uurwerken, maar maakt ook gebruik van de Solar techniek, daarnaast zien we de automaat veel terugkomen.

Seiko is een hele grote speler in de horlogewereld. Seiko is afgeleid van het Japans ‘Seikosha’ wat betekend ‘huis van precisie’. Seiko levert kwalitatief hoogwaardige horloges en staat bekend om zijn nauwkeurigheid, het is niet voor niets dat Seiko de tijdwaarnemingen verzorgd bij grote sportevenementen; de Olympische Spelen, het WK Atletiek en het WK voetbal

Bestel online of kom bij ons langs in de winkel. Staat het horloge waar je naar opzoek bent hier niet tussen, neem dan even contact met ons op; wij kunnen het horloge bij de leverancier voor je bestellen.

Pagina 1 van 4