Reparatie en onderhoud

Batterij vervangen

Is de batterij van uw horloge aan vervanging toe, dan verwisselen wij deze graag voor u! Wilt u uw horloge ook (weer) waterdicht gemaakt hebben, dan moet het horloge naar onze werkplaats.

Horloge reparatie

Wanneer uw horloge defect is, hebben wij voor u een werkplaats waar horlogemakers werken die nagenoeg alle merken voor u kunnen repareren. Ook voor alle Swatch- group merken, zijn zij gecertificeerd reparateur. 

Goud en zilver reparaties

Voor al uw reparaties groot of klein kunt u bij ons terecht. De werkplaats werkt met gespecialiseerde mensen, o.a. goudsmeden en briljant zetters. 

Polijsten en controleren van uw sieraden

Weet u dat u jaarlijks uw (briljanten)sieraden moet laten controleren? Wij kijken graag en vrijblijvend met u mee of u uw sieraad veilig kunt blijven dragen, of dat er onderhoud nodig is. Pootjes van ringen slijten in het dragen en moeten eens in de zoveel tijd bijgewerkt worden, het zou immers zonde zijn als u steentjes verliest. 

Zijn uw sieraden bekrast of beschadigd, wij kunnen ze weer als nieuw opmaken.

Graveren  

De meeste gravures worden gedaan met een computergestuurde graveermachine. Hiermee kunnen wij, in elk gewenste lettertype voor u graveren. Dit kan o.a. in bestek en graveerarmbandjes. Wordt het deze machine te moeilijk, dan kunnen wij ook lasergravures voor u laten verzorgen. Dit geldt voor bijvoorbeeld vingerafdrukken en fotogravures of producten die moeilijk in te spannen zijn.  

Steengravures, denk aan monogrammen en wapens in een zegelring kunnen wij voor u verzorgen. 

Parels en kralen rijgen

Ook voor rijg - en of knoopwerk van uw parels, stenen of kralen kunt u bij ons terecht.