Over juwelier Marleen Peters

Juwelier (Marleen) Peters - een begrip sinds 1886

In april 2013 heb ik, Marleen Peters, mijn juwelierszaak geopend op winkelcentrum Keizerslanden in Deventer. Ik ben daarmee de vijfde generatie Peters, die klaar staat om u helpen en adviseren met alles op het gebied van sieraden, horloges, reparaties of andere juweliers gerelateerde zaken. Het zakendoen en verkopen werd mij al met de paplepel ingegoten. Ik heb jaren lang, eerst parttime en later fulltime gewerkt in de juwelierszaak van mijn vader Frans Peters, aan de Lange Bisschopstraat in het centrum van Deventer. Frans heeft de zaak in 2012, na 126 jaar gesloten.

In 2013 begon het mij toch te kriebelen om voor mijzelf te beginnen. De vertrouwde juwelierszaak Encore ging op Keizerslanden verdwijnen en ik kreeg de gelegenheid om deze zaak over te nemen. Ik heb er niet zo lang over na hoeven denken en heb toen volmondig ja gezegd! Juwelier Marleen Peters was een feit.

De eerste vier jaar heeft mij zaak bestaan in het oude pand van juwelier Encore. Ik heb daar een leuke klantenkring opgebouwd, in Deventer en weide omgeving. Veel klanten vinden het erg fijn, toch weer naar het vertrouwde adres juwelier Peters te kunnen, zoals zij dat al jaren in de binnenstad hadden gedaan. Wat het extra leuk maakt is dat Frans al weer jaren meewerkt in de winkel.

In 2017 was de complete verbouwing van het winkelcentrum Keizerslanden in een fase gekomen dat de oude winkel moest worden afgebroken. Na vele maanden stond er voor mij een gloednieuwe, frisse, strakke en eigentijdse winkel klaar! Een winkel die ik helemaal naar eigen style heb kunnen inrichten!

Het winkelcentrum Keizerslanden is voor de Deventernaar makkelijk bereiken en is centraal gelegen vanaf Diepenveen, Schalkhaar, Bathmen en Olst. Na de verbouwing van het winkelcentrum biedt het een compleet aanbod van winkels, zodat de binnenstad niet direct meer een must is. Op het winkelcentrum kunt u gratis parkeren.

Bij juwelier Marleen Peters kunt u terecht voor een ruime keuze aan horloges van gerenommeerde merken, zilveren- en gouden sieraden, geboortecadeaus, occasions, oorgaatjes zetten, reparaties en inkoop van oud goud- en zilver. 

Bij ons wordt Service altijd met een hoofdletter geschreven!

Graag tot ziens!