Studex

Mag je je eerste oorgaatjes laten zetten, of wil je graag een tweede of derde gaatje? Dan ben je bij juwelier Marleen Peters aan het juiste adres! Voor kinderen is het vaak hartstikke spannend en daarom nemen wij graag de tijd voor je en leggen eerst alles rustig uit.

Als je een keuze hebt gemaakt uit alle leuke oorknopjes, zetten wij een stipje op het oor zodat vooraf te zien is waar het oorgaatje gaat komen. Als dit allemaal gedaan is wordt het gaatje gezet.

Na het zetten moeten de oorknopjes zes weken gedragen worden, alvorens je van oorknopjes mag wisselen. Het is belangrijk de gaatjes goed te desinfecteren om infecties te voorkomen, gebruik hiervoor de Studex after piercing lotion

Wanneer mag ik oorbellen laten zetten?

Wij hanteren geen leeftijdsgrens voor het zetten van oorknopjes. Ben je nog geen zestien jaar oud, dan heb je wel toestemming van je ouders nodig.

Met welk systeem werken jullie?

Wij werken met het System75™ van Studex. Dit systeem is gefabriceerd in de U.S.A. en voldoet aan de hoogste hygiëne normen. Met dit systeem worden geen gaatjes geschoten maar gezet; de oorbel is zo scherp als een piercing- naald. Een absolute aanrader voor kinderen omdat het nauwelijks hoorbaar is, waardoor de schrikreactie beperkt blijft.

  • Elke oorbel is per stuk steriel verpakt
  • Perfect mogelijk om 2 gaatjes tegelijkertijd te zetten
  • Zonder knal, zo goed als pijnloos
  • Open pousette, waardoor de genezing sneller gaat

Zetten jullie oorknopjes tegelijkertijd in beide oren?

Bij kleine kinderen zetten wij oorgaatjes, indien gewenst, tegelijkertijd in beide oren.

Moet ik een afspraak maken om gaatjes te laten zetten?

Het is niet nodig om een afspraak te maken.

Benieuwd of oorbellen iets voor jou is? Of weet je niet welke knopjes je moet kiezen?

Met de Studex ear piercing app “Ear Piercing with Studex”, kun je makkelijk uitproberen hoe je er uit zou zien met je eerste of meerdere oorbellen.

Pagina 1 van 2