Trouwringen actie 2 halen = 1 betalen

  • Geplaatst op
  • Door Marleen Peters
  • 0
Trouwringen actie 2 halen = 1 betalen

Trouwringenactie; 2 halen = 1 betalen op alle gouden trouwringen van het merk Gettmann. De ringen zijn bij ons te bewonderen in onze fysieke winkel of online op onze website

Jullie gaan trouwen; van harte gefeliciteerd!

 

Er komt heel veel kijken bij het regelen van een bruiloft. Een van de belangrijkste dingen om op tijd te regelen zijn de trouwringen; deze ring draag je immers de rest van je leven!

 

Wij verkopen ringen van het merk Gettmann, een merk dat valt onder de collectie trouwringen van de Duitse trouwringenfabrikant Gerstner. Wij hebben een ruim assortiment gouden trouwringen. Alle ringen zijn naar eigen stijl en smaak samen te stellen. Onze leverancier vervaardigd de ringen zelf, waardoor wij kunnen inspelen op al jullie (specifieke)wensen om jullie droomringen te creëren. 

 

* Alle modellen zijn leverbaar in de kleur(en) combinatie(s) zoals jullie het mooi vinden. Denk hierbij aan witgoud, geelgoud en rosé goud of een combinatie hiervan.

* Vind je een briljantje voldoende, of wil je liever een (paar) steentje(s) erbij? Alles is mogelijk!

* De ringen zijn leverbaar in 9, 14 en 18 karaats goud

* Voor de gravure dragen wij gratis zorg

 

Trouwringenactie; 2 halen is 1 betalen

 

T/m 1 juni 2022 hebben wij een hele leuke actie met onze trouwringen. Je ontvangt namelijk de laagst geprijsde ring gratis.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.